"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı

21 Mart 2016, Pazartesi 08:33
Diyarbakır'da bugün kutlanacak Nevruz etkinliği öncesi polis kent genelindeki bir çok noktada olağanüstü güvenlik önlemi aldı. Terörle mücadele, asayiş ve trafik şubelerine bağlı 300 polis, 10 ayrı noktada uygulama yaptı.

Nevruz etkinliği öncesi Diyarbakır’daki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Terörle Mücadele, Asayiş ve Trafik Şube müdürlüklerine bağlı 300 polis, kentin 10 ayrı noktasında uygulama yaptı. Güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, şüphe duydukları araçları durdurarak arama yaptı. Kent merkezindeki otellerde kalan müşterilerin kimlik bilgileriyle ilgili titiz çalışma yapan polis, yarın kutlanacak Nevruz öncesi geniş önlem aldı.

Bu arada polis, karayollarında da araçlarda hassas aramalar yaparken, umuma açık işyeri ve eğlence merkezlerinde de kimlik ve üst araması yaptı.

DHA

Etiketler: diyarbakır, nevruz
Okunma Sayısı: 1022
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı