"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DYP Eski Genel Başkanı Yıldırım Avcı vefat etti

11 Eylül 2019, Çarşamba 17:00
Süleyman Demirel’in emanetçisi olarak tanınan Doğruyol Partisi’nin eski genel başkanlarından 92 yaşındaki Dr. Esat Yıldırım Avcı, bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşayan Avcı, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Avcı, 12 Eylül Perşembe günü(bugün) Bostanlı Beşikçioğlu Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından konuyla ilgili, “12 Eylül sonrası Yasaklı dönemin mücadele adamı, DYP E. Genel Başkanı’mız Dr. Yıldırım Avcı Bey vefat etmiştir. Hiçbir zaman aidiyetini koparmamış, sağlığı elverdikçe her davetimize icabet etmiş vefakâr ve geleneğimizin naif bey efendisini rahmetle anıyorum” paylaşımında bulundu.

İstanbul - Yeni Asya

Etiketler: yıldırım avcı
Okunma Sayısı: 2194
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    11.9.2019 23:15:03

    ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN. 12 EYLÜL HAİN VE ÜLKE DÜŞMANI DARBECİLERİNE karşı bu ülkede HAK-HUKUK-ADALET ve DEMOKRASİ BAYRAĞINI şerefle taşıyan bir kahramandır.Mevlam taksiratını affetsin. Ailesi ve demokratlara rabbim sabırlar versin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı