"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Elçi’nin öldürüldüğü sokaktaki yasak kalktı

30 Kasım 2015, Pazartesi 11:35
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürüldüğü sokağı da kapsayan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Sur Kaymakamı Memduh Tura imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

“İlçemizde son dönemde yoğunlaşan bölücü terör örgütü üyelerinin faaliyetlerinin engellenmesi ve ilçe halkımızın can ve mal güvenliğinin temin edilmesi için 28 Kasım 2015 tarihinde saat 13.00’ten itibaren ilçemiz Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Cemal Yılmaz mahallelerinde ve Gazi Caddesi'nde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Söz konusu sokağa çıkma yasağı görülen lüzum üzerine 30 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 07.00 itibari ile kaymakamlığımız tarafından kaldırılmıştır.” 

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, Hasırlı Mahallesi'nde bulunan Yenikapı Sokak'taki Dört Ayaklı Minare’nin önünde basın açıklaması yaptığı sırada çıkan çatışmada vurularak öldürülmüştü. Olaydan sonra Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Okunma Sayısı: 1375
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı