"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emsal olsun

11 Mayıs 2017, Perşembe
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı: Mahkemece yasaklanmamış ve kurum güvenliğini tehlikeye düşürmeyen her türlü yayın hükümlü ve tutuklulara veriliyor.

AVUKATIMIZIN DİLEKÇESİNE CEVAP

Avukatımız Mustafa Özbek’in dilekçesine cevap veren İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, ildeki 1 ve 2 No’lu F tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumlarına müzekkere yazarak yapılan iş ve işlemler hakkında istediği bilgileri içeren cevapların sonucunu iletti.

İSTEYENLER SATIN ALABİLİYOR

Buna göre cezaevi kütüphanelerinde Risale-i Nur var; satın almak isteyenler ücreti karşılığı ilgili yayınevlerinden kurum aracılığı ile eserleri temin edebiliyor; mahkemece yasaklanmamış, kurum güvenliğini tehlikeye sokmayan her türlü yayın veriliyor.

***

Okumak için tıklayınız:

Cezaevlerinde gazete ve kitap yasal hak

Etiketler: yeni asya gazetesi
Okunma Sayısı: 3747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Yasin

    11.5.2017 08:05:11

    Elhamdulillahi ala külli hâl...

  • Hale nur

    11.5.2017 01:14:12

    Benim eşim kırşehirde 10 aydır yatıyor.ama risaleinur cevşen vb.dışarıdan hiçbir kitap almıyorlar yeniasya gazetesi vermiyorlar çok dilekçe verildi risaleinur lar için. Kütüphane de bir takım olduğu için vermiyorlar dışarıdan da kabul etmiyorlar inşallah bu karar emsal olurda kïrşehir deki cezaevi de risaleinurlari ve yeniasya gazetesini kabul eder allah sizden ebeden razı olsun

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı