"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski Mit müsteşarı: Bugünkü tablo çok daha vahim

18 Mayıs 2021, Salı 10:03
Sedat Peker'in videolarını değerlendiren eski Milli İstihbaharat Teşkilatı (MİT) Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür "90'larda bu kadar kepazelik yoktu. Bu gidişin sonu siyasi cinayetlerdir" dedi

Eski müsteşar Mehmet Eymür, savcıların hala harekete geçmemiş olmasıyla ilgili "Yer yerinden oynuyor. Bütün millet yazışıyor. Her gün videoları bekliyorlar, daha ne olsun." ifadelerini kullandı.

“Bugünkü tablo çok daha vahim. O zaman hiç değilse işleyen bir yapı vardı." diyen diyen Eymür, "Tabi Sedat Peker de çok pirüpak değil. Kendisine yanlış yollarda olduğunu söyledim. Pek aldırmadı." dedi.

Peker'in anlattıklarının 'önemli şeyler' olduğunu belirten Eymür, "Kendisi sıkıntıya düşmeden anlatsaydı makbule geçerdi." diye konuştu.

Ağar ile ilgili zamanında ağır ithamlarda bulunduğu hatırlatılan Eymür, "Evet, hatta zamanında söylediğim lafı yine tekrarlamak istiyorum. Bu gidişin sonu siyasi cinayetlerdir." dedi.

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 3035
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı