"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gençler güvenlik duygusunu kaybetti

24 Mayıs 2024, Cuma 17:03
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın “Nüfusun kendini yenileme eşiği olan 2.1 seviyesinin altındayız. Açık söylüyorum bu Türkiye açısından varoluşsal bir tehdittir” sözlerini eleştirdi.

Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, memlekette asıl ciddiye alınması gereken “giderlerse gitsinler” denilerek gençlerin gidişine göz yumulması, ülkenin gençler için yaşanamayacak hale gelmesi, ama daha da ciddisi seçim öncesi ‘infaz yasası’ denilerek yapılan ‘seçim çalışması’ ile ıslah edilmemiş bir çok potansiyel katilin serbest bırakılması ile sokaklarda işlenen cinayetler yüzünden gençlerimizin güvenlik duygusunu yitirmesi olduğunu ifade etti.

Sorumlusu Erdoğan

Gençlerin AKP’nin politikaları nedeniyle doğdukları topraklarda bir gelecek hayali dahi kuramayarak ülkelerini, vatanlarını, tarımın bilinçli şekilde bitirilmesi, üreticinin maliyetler karşısında ezilmesiyle topraklarını, köylerini terk ettiklerini söyleyen Uysal, “Sayın Erdoğan nüfus hızının düşmesinin asıl sebebinin, sığınmacı akınıyla sokakları güvensiz hale gelmiş, suç oranı ile yaşanılırlığını kaybetmiş bir ülkede, üç yıla yakın ‘nass’ diyerek inat ettiği ve sonra vazgeçtiği faiz kararı yüzünden enflasyonla, açlıkla boğuşulan bir ülkede çocuk sahibi olmaktan korkulması olduğunu görmelidir. İnsanlarımız çocuk sahibi olmaktan korkmaktadır. Sorumlusu ise Erdoğan’dır!” dedi. 

ANKARA- MEHMET KARA

Okunma Sayısı: 827
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı