"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay’dan şehit polisler için taziye mesajı

09 Eylül 2015, Çarşamba 11:48
Genelkurmay Başkanlığı, dün şehit edilen emniyet mensupları için taziye mesajı yayımladı.

Polisin Türk Silahlı Kuvvetleri ile terör örgütüne karşı omuz omuza mücadele verdiğinin vurgulandığı açıklamada “Bölücü terör örgütü tarafından alçakça ve hunharca gerçekleştirilen bu saldırı, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını derinden üzmüştür” denildi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“08 Eylül 2015 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte omuz omuza bölücü terör örgütüne karşı mücadele eden polislerimizden on dört kahraman polisimiz şehit olmuş, bir kahraman polisimiz ise yaralanmıştır. Bölücü terör örgütü tarafından alçakça ve hunharca gerçekleştirilen bu saldırı, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını derinden üzmüştür. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, emniyet mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman polisimize acil şifalar temenni ediyoruz.”

Okunma Sayısı: 1176
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı