"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gerçek bayramlara kavuştur Allahım

01 Mayıs 2022, Pazar
Ülkemiz, İslam alemi ve dünyada adalet, barış ve huzurun hakim olduğu bayramlara erişmek duasıyla.

ADALET, BARIŞ VE HUZUR HASRETİ

Bir Ramazan Bayramını daha gerek ülkemizde, gerek bölgede ve dünyanın başka yerlerinde hukuksuz ve baskıcı uygulamaların, çıkar çatışmalarının ve savaşların yol açtığı mağduriyetlerin ve insanî krizlerin gölgesinde, adalet, barış ve huzura hasret duyarak idrak ediyoruz.

BAYRAM SEVİNCİNİ HAKKIYLA YAŞAMAK

Dualarımız, her yerde zulüm ve haksızlıkların sona ermesi; istismar, sömürü ve savaşların bitmesi; adalet, barış ve huzurun hâkim olması; masum ve mazlumların felâha ermesi; bayram sevincinin herkes tarafından manasına uygun şekilde hakkıyla yaşanır ve paylaşılır hale gelmesi için.

Etiketler: bayram
Okunma Sayısı: 1797
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı