"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gökçeada feribot seferleri iptal edildi

23 Ekim 2015, Cuma 10:37
Çanakkale'de iki gündür aralıklarla etkili olan sağanak yağmurun ardından Kuzey Ege Denizi'nde bugün beklenen poyraz fırtınası nedeniyle, Gökçeada-Kabatepe arasındaki feribot seferleri iptal edildi.

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege Denizi'nde etkili olması beklenen poyraz fırtınası nedeniyle; Gökçeada'dan Kabatepe'ye yapılması gereken 13.00 ve 18.00 seferleri ile Kabatepe'den Gökçeada'ya yapılması gereken 15.00 ve 20.00 seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre; bugün öğleden sonra Marmara Denizi'nde rüzgarın Kuzeydoğudan 6 ile 8, Kuzey Ege Denizi'nin kuzeyinde ise 7 ile 9 kuvvetinde esmesi bekleniyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1522
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı