"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Greenpeace’den “acil kamulaştırmaya” karşı dâvâ

03 Eylül 2014, Çarşamba
Greenpeace, Soma Kolin Termik Santrali’nin yapımı için zeytinlikleri kamulaştırılan kişilerle birlikte, acele kamulaştırma kararına karşı dâvâ açtığını bildirdi.
Greenpeace gönüllüleri, termik santralin yapılacağı Yırca mahallesi sakinleri ile birlikte Greenpeace Avukatı Deniz Bayram, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Soma Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. Ellerinde “Zeytinlerimizi kesmeyin, zeytin katliamına son, acil kamulaştırma istemiyoruz” yazılı pankart ve dövizlerle kamulaştırmaya tepkilerini gösteren mahalle sakinleri adına açıklama yapan avukat Deniz Bayram, kamulaştırılan alan ile ilgili dâvâ açtıklarını ve hukuki sürecin başlatıldığını kaydetti.
Okunma Sayısı: 477
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı