"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Güleçyüz: Yazıklar olsun!

11 Mart 2016, Cuma 15:00
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, yandaş medyada Yeni Asya hakkında sarf edilen asılsız iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Güleçyüz, "Yeni Asya'nın iç meselelerini tetikçisi haline geldikleri mihraklarin pespaye tertipleri için istismar ederek çirkefleşenlere yazıklar olsun." dedi.

İşte Güleçyüz'ün açıklamaları:

Yeni Asya birilerinin uydurup FETÖ ismini taktığı "örgüt" dahil, hiçbir yasa ve hukuk dışı oluşumun "avukatlığını" yapmamıştır ve yapmaz.

Cemaat kanallarına çıkarak gereğinde o cemaate yapıcı eleştiriler yöneltmeyi "FETÖ" avukatlığı yapmak sayan çarpıtmacı zihniyete yuh olsun.

"FETÖ" uydurmasıyla hücumlara hedef olan cemaat mensuplarına tavsiyemiz o iftirayı hiç üzerlerine almayıp aslî hizmetlerine devam etmeleri.

Zulmün tetikçileri rahatsız olup iftiralarla saldırmaya devam etseler de Yeni Asya hakkın hatırını her hatırın üstünde tutmaktan vazgeçmez.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 7030
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Osman Yıldırım

    12.3.2016 22:15:52

    Geri dedikleri örgüt bu serçe kötü ve tehlikeli ise bunda birinci derecede AKP iktidarı sorumludur. Zira 12 yıl birlikte hareket ettiler yollarda beraber yürüyüp yağan yagmurda birlikte islamcilar onlar ne istediyse bunlar verdi ve bu verdikleri sayesinde bu derece büyüdüler peki simdi bu Veto çok tehlikeli ama bunları bu hale getirenler masum oylemi? iste burada bir binlik ve ikiyüzlülük var eğer yolsuzluk ve hırsızlık olayı ortaya çıkmasaydı bunlar yine mübarek insanlar olacaktı fakat büyük hırsızlık ve yolsuzluk olayı çıkınca bunlar kötü oldu . Yeni Asya hiç bir zaman hocaefendi gibi düşünmedi ve onların avukatlığını de yapmaz Yeni Asya zulme karşı çıkmıştır zulüm kime yapılırsa zulme karşı çıkar yeni düşmanına bile zulüm yapılmasını tasvip etmez. bunu avukatlık yapmak olarak değerlendirmek olsa olsa tarafgiligin verdiği bir sonuçtur....

  • Mustafa Işıldak

    12.3.2016 11:35:18

    Adı siyasal İslam ama ne hikmetse sopası sadece dindar toplulukların kafasına iniyor!

  • salih

    12.3.2016 09:15:45

    hakkın adaletin yanında oldunuz her zaman ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN SADECE KUYTUL GÜLEN CEMAATİ VE SİZ HAKTAN YANA OLUP GÜÇTEN YANA OLMADINIZ SİZE DE ZULM EDİYORLAR EDECEKLERDİR DE BU DA DOĞRU YOLDA OLDUĞUNUZUN KANITI #ALLAHVARGAMYOK

  • Hanifi Demirkıran

    12.3.2016 06:27:02

    Kazim Bey şahsinizda bütün yazi isleri kadronuzu tebrik ederim. Ülke zor ve ağır şartlardan geçiyor inşaallah Yeni Asya nın istikametli duruşu sayesinde bu süreçler atlatılır.

  • özdemiroğlu

    12.3.2016 06:12:50

    Haksızlıklar karşısında durup, doğru bildiği yolda hareket edenler, zulüm ve adaletsizliğe karşı sus pus olanlarla mukayese olunmazlar.

  • kubilay

    11.3.2016 23:10:09

    Kurt,onlarca metre yükseklikteki şelalenin başında, kuzu ise şelalenin dip noktasında.Kurt kuzuyu yemeye niyetli ancak yine de kendisince bir bahane bulması lazımdır ki efkar-ı ammede haklı görülsün, Bunun üzerine seslenmiş kuzuya, "Hey! neden suyumu bulandırıyorsun"Kuzu cevap vermiş."Bulandırmadım kurt kardeş"Kurt ısrar etmiş "bulandırdın" diye.Kuzu "su bulanık akmıyor ki"deyince Kurt"Geçen sene bulandırmıştın"Kuzu "ben geçen sene doğmamıştım ki.diye cevap verince kurt ısrarından vaz geçmemiş, kuzu kurdun saldırısından kurtulamaz,çünkü suçsuz olduğunu kendisi de biliyordur, ancak niyeti farklıydı.misalde görüldüğü gibi ak tetikçiler kendileri gibi düşünmeyenleri ittiham edeceklerdi ancak kurt gibi kendilerince haklı(!) olabilecekleri bir sebep uydurmaları gerekirdi"Fetö'ye taraftarlık.kim inanır.kimi kandırırsınız.Safımız belli Haktan ve doğrulardan yana olmak.Hala da iftiraya devam edilecekse bizim de HAVALEMİZ VAR; MÜFTERİLERİ ALLAH'A HAVALE" Sen ıslah eyle Allahım"amin amin amin

  • Ahmet Murat

    11.3.2016 21:44:04

    Size çamur atanlar kendi yandaşlarına baksınlar; Yeni Akit'in islama hizmet ettiğine inanan varmı! işleri güçleri insanları birbirine düşürmek, derin devletin islam maskeli piyonları...Hizmet hareketinin her yaptığını da tasdik etmiyoruz! Misal;Eren erdem isimli CHP'li,vekil olmadan önce Doğu perinçek'in tv'sin de program yapıyordu!!! Şimdi bu şahıs sözde, cemaati savunuyor ve bu kişiyi, hizmete gönül verenler muhatap alarak sözlerini twitter da RT yapıyorlar! ne çelişkidir bu da ayrı bir konu!!!.. Yeni Asya son 1 ayda takip ettiğim en güvenilir haber kaynağım, tarafsız yayın politikanızdan dolayı tebrik ediyorum.

  • vefa umurca

    11.3.2016 19:04:29

    tebrikler Kazım Ağabey . hakkın hatırını ^^ali tutmayıp çirkinleşip en sonunda da (Allahu alem), cehenneme odun namzetleri olanlarada ayn şeyi söylüyoruz, yazık etmeyin, kendinize, hem bu hemde öteki dünyanızı kaybetmek üzeresiniz. üç beş menfaat ve siyasi tarafgirlikle. mümin kardeşlerine hem de top yeküncülük yaparak, kafir derseniz, içlerinden bir tanesi değilse, yandınız.

  • Ramazan Tan

    11.3.2016 18:50:56

    Doğru Yolda ilerlemeye devam Nûrlu Kardeşler.Eğri elbet bir gün belâsını bulur.Saygılarımla.

  • Hamit kaya

    11.3.2016 18:20:10

    Cenabi allah sizden razı olsun kazım abimm

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı