"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Haberimiz olmadan AKP'ye üye yapıldık" diye şikayetçi oldular

18 Mayıs 2015, Pazartesi 14:01
Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Hotaşlar Mahallesi'nde bir grup vatandaş, kendilerinden habersiz şekilde AKP'ye üye yapıldıkları iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Toplam 128 kişinin habersiz bir şekilde üye yapıldığını belirten vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Şikâyette bulunanlar, özellikle kadınların üye yapıldığını söyledi. 

Hotaşlar Mahallesi'nde ikamet eden Ahmet Can, Recai Akgün, Nuriye Akgün, Tarık Anar, Mustafa Sarıcan ve Şenay Ayyıldız'ın da aralarında olduğu 128 kişi, AKP'ye üye yapıldıklarını tesadüfen öğrendi. Mahallelerinde habersizce üye yapıldığını duyan Can ve diğer vatandaşlar, kendi durumlarını da merak ederek internetten sorgulama yaptı. Kendilerinin de AKP üyesi olduğunu gören vatandaşlar, üye yapan kişinin de mahalelerinden faal bir partili olduğunu tespit etti. Bunun üzerine topluca Kepsut Cumhuriyet Savcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundular. Savcılığa verilen dilekçelerde, "Şahsımın rızası ve bilgisi olmadan AKP Kepsut İlçe Teşkilatı'na üye olarak kaydedilmişim. İmzamı ve kimlik fotokopimi inceleyerek, yapılan sahte kayıtla ilgili yasal işlemlerin başlatılmasını arz ederim." denildi.

Okunma Sayısı: 1546
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı