"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hacı Ahmet Rüzgâr Ağabey duâlarla anıldı

09 Şubat 2019, Cumartesi 19:23
Bediüzzaman Eğitim kültür ve Sanat Vakfı Başkanı ve gazetemiz eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Rüzgar Ağabey vefatının birinci yıl dönümünde Bediüzzaman Vakfı salonunda gazetemiz okuyucuları ve vakıf üyeleri tarafından Hatmi Şerif ve duâlarla rahmetle anıldı.

Tahir Ünverdi tarafından okunan hatim duâsından sonra Ahmet Rüzgar’ın vakıfta birlikte çalıştığı arkadaşları tarafından hatıraları anlatıldı.

Bediüzzaman Vakfı Başkanı Ahmet Zorlu, Hacı Ahmet Rüzgar Ağabey hayatını ve ömrünü Risale-i Nur hizmetlerine vermiştir. Son nefesine kadar istikametten ayrılmadan Demokrat çizgiyi hep takip etmiştir. Şanlıurfa’da Risale-i Nur hizmetleri ile meşgul olmuş gönüllü kuruluşlar ile işbirliği yaparak hizmet etmiştir” dedi. 

Haber: Muhammed Said Çiçek- Şanlıurfa

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2633
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı