"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hangi sandıkta oy kullanacağınızı öğrenin

17 Ekim 2015, Cumartesi 14:14
YSK, 1 Kasım erken seçimleri için seçmen sorgulama ekranını hizmete açtı.

"Nerede oy kullanacağım?" diye merak edenler için 1 Kasım 2015 YSK (secmen.ysk.gov.tr) seçmen sandık sorgulama sistemi sayesinde işiniz çok  kolay! Seçmenler sandık sorgulaması yaparak nerede oy kullanacaklarını rahatlıkla öğrenebilirler.

Oy kullanacağınız yeri öğrenmek için web sitesinde istenen “Nüfusa kayıtlı olduğu il", “TC Kimlik Numarası", “Nüfusa Kayıtlı Olduğu Sıra No" ve sayfada güvenlik önlemi olarak gösterilen 7 haneli resim doğrulama kodunu girmek yeterli olacak.

Ayrıca YSK (secmen.ysk.gov.tr) artık Çağrı Merkezi ile de seçmene sandıkla ilgili merak ettiği tüm konularda yardım edecek. İşte yurt içinde ve yurt dışında yaşayan seçmenlere yönelik olarak oluşturulan 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezi numarası: “444 99 75"

https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp

Etiketler: ysk, seçim, sandık, oy kullanma
Okunma Sayısı: 2331
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı