"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HGS ve OGS cezalarına bir an önce çözüm bulunmalı

18 Ocak 2016, Pazartesi 15:48
Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük, milyonlarca araç sahibini ilgilendiren Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) cezaları sorununa bir an önce çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Küçük, HGS ve OGS kaçak geçiş cezalarıyla ilgili derneklerine çok sayıda şikayet ulaştığını söyledi.

En dikkat çekici noktanın, vatandaşlar tarafından cezalara karşı nasıl bir yol izleneceğinin bilinmemesi olduğunu anlatan Küçük, "Derneğimiz tarafından önceki günlerde kamuoyu gündemine getirilen mağduriyetlerle ilgili olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da açıklama yapmış, yaşanan sorun ve mağduriyetleri kabul etmiştir. Milyonlarca araç sahibini, vatandaşı ilgilendiren bu soruna bir an önce çözüm bulunması gerekmektedir" dedi.

Başta Bakan Yıldırım olmak üzere tüm parlamento üyelerini, Meclis'teki siyasi partiler ile sorumlu ve yetkilileri göreve davet ettiklerini belirten Küçük, araç sahiplerine ödeme indirimi, itiraz ya da mahkemeye başvurma gibi yasal haklarını kullanmaları için yeniden süre verilmesi, haksız kesilen cezaların iptali, ceza tutarlarında indirim gibi yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini kaydetti.

AA

Etiketler: hgs, ogs, trafik cezası
Okunma Sayısı: 1239
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı