"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İlk ifadesi basına yansıdı

21 Haziran 2021, Pazartesi 18:00
SBK Holding’in başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın kara para aklayarak ABD’yi dolandırdığı suçlamasıyla Avusturya’da gözaltına alınmasının ardından ilk ifadesi de basına yansıdı.

Korkmaz’ın gözaltına alındığını ilk duyuran abcgazetesi’nden Serkut Bozyel ve Ali Isıyel’in haberine göre, Korkmaz’ın ilk ifadesinde, iş yaptığı siyasilerle ilgili bilgi vermeyi teklif ettiği ancak ABD’li yetkililerin, davanın ‘kriminal’ olması ve ‘siyasi bir tarafının olmaması’ gerekçesiyle öneriyi reddettiği iddia edildi. Böylece Sezgin Baran Korkmaz’ın anlaşma seçeneğinin önünden kaldırıldığı belirtiliyor. Korkmaz’ın ifadesinde rüşvet çarkından bahsettiği, sadece bayramlarda emniyet müdürlerine verdiği rüşvetin 3 milyon doları bulduğunu söylediği öğrenildi. İfadeye göre; özellikle İstanbul Emniyeti’nin içinde Korkmaz’dan büyük rüşvetler alındı, bu rüşvetlerin içindeyse saat, bileklik, kolye gibi hediyeler bulunuyor. Korkmaz’ın ‘çok sevdiği’ gazetecilere ise altın kalem hediye ettiği iddia ediliyor.

Okunma Sayısı: 671
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı