"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşkenceyle suçlanan 6 polis serbest

04 Aralık 2014, Perşembe 08:36
Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'ndeki işkence iddiası üzerine bir hafta önce tutuklanan polis memurlarını, Paşakapısı Cezaevi'nin önünde meslektaşları ve yakınları alkışlarla karşıladı.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde bir zanlıya işkence yaptıkları gerekçesiyle geçen hafta tutuklanan 6 polis memuru bir üst mahkemeye yapılan itirazın kabul edilmesi üzerine geceyarısı cezaevinden tahliye edildi.

Serbest bırakılan polis memurlarını Paşakapısı Cezaevi'nin önünde meslektaşları ve yakınları alkışlarla karşıladı.

Bir hafta önce tutuklanan 6 polis için yapılan itirazı, Anadolu Adliyesi 5 . Sulh Ceza Hakimliği karara bağladı. Hakimlik, polislerin tahliyesine karar verdi.

Tahliye kararını öğrenen tutuklu polislerin meslektaşları, yakınları ve arkadaşları ile Emniyet-Sen Genel Başkanı İrfan Çelik ve avukatlar, dün akşam saatlerinden itibaren Paşakapısı Cezaevi önünde beklemeye başladı. Ancak Adliyeden alınan savcılık müzekkeresinin eksik olması nedeniyle polislerin serbest bırakılması yaklaşık 8 saati buldu. 

Polis memurları, evrakların tamamlanmasının ardından saat 01.30 sıralarında cezaevinden çıktı. Kapıda bekleyen meslektaşları ve yakınları polisleri alkışlarla karşıladı. Tahliye edilen polisler araçlarla cezaevinden ayrıldı.

 

Okunma Sayısı: 1150
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı