"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'a polis takviyesi yapıldı

30 Nisan 2015, Perşembe 11:54
İstanbul’da yapılacak 1 Mayıs kutlamalarında görev yapmak üzere çeşitli illerden takviye polisler, uçaklarla Yeşilköy Havalimanı’na gelecek.

Alınan bilgiye göre, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' nedeniyle artırılan güvenlik önlemleri için Türkiye'nin farklı şehirlerinden İstanbul'a polis takviyesi yapılacak. Bu kapsamda Türk Hava Yolları’ndan (THY) kiralanan özel uçaklarla polisler, İstanbul’a getirilecek. Uçaklar, yarın gece 03.00’da gelmeye başlayacak. Uçaklardan inen polisler, planlamanın ardından görev yapacakları yere gitmek için kendilerini bekleyen otobüslere binecek. İstanbul’a takviye için Elazığ, Antep, Ağrı, Muş, Diyarbakır ve Van’dan polislerin geleceği öğrenildi. 

Okunma Sayısı: 1620
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı