"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da kar kalınlığı 40 cm'ye ulaştı

11 Şubat 2015, Çarşamba 10:21
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Anadolu ve Avrupa yakasında etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle 9 binanın çatısının uçtuğunu 11 ağacın ise devrildiğini belirterek, Çatalca ve köylerinde kar kalığının 40 cm'e kadar ulaştığını açıkladı.

İBB, internet sitesinden fırtına ve kar yağışı ile açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul’a ilişkin uyarıları üzerine alarma geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM karla mücadele ekipleri, gece boyunca görev yaptı.

Kış şartlarıyla mücadele ekipleri 1028 araç, iş makinesi ve 4 bin 815 personel ile ana arterlerde gece boyunca görev yaptı. Gece ve sabah trafiğinde olumsuzluk yaşanmadı. Gece boyunca vatandaşlara iskelelerde, hastanelerin acil servislerinde, mobil büfelerle kumanya, çorba ve çay dağıtımı yapıldı.

Çalışmalarda 4 bin 21 ton tuz 43 ton solüsyon kullanıldı. Fırtına nedeniyle 9 binanın çatışı uçtu 11 ağaç devrildi. 

BAZI BÖLGELERDE İSE KAR KALINLIKLARI ŞÖYLE

Hadımköy, Beylikdüzü, Başakşehir, Esenyurt: 10-15 cm,

Maslak, Sarıyer: 4-8 cm,

Çatalca ve köyleri: 15-40 cm,

U.Mumcu, Başıbüyük, Çamlıca:10-15 cm, Sultanbeyli:8 cm, Tuzla: 25 cm,

Beykoz, Çekmeköy, Sancaktepe: 5-12 cm, Şile ve köyleri: 8-13 cm."

Okunma Sayısı: 1921
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı