"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul merkezli 6 ilde Borsa İstanbul operasyonu: Çok sayıda gözaltı var!

12 Mayıs 2017, Cuma 09:04
Borsa İstanbul'daki Gülen Hareketi yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 6 ilde başlatılan operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 102 şüpheliden 57'si yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca çıkarılan gözaltı ve arama kararı üzerine harekete geçen Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 104'ü İstanbul'da olmak üzere Giresun, Balıkesir, Kayseri, Bursa ve Ankara'daki toplam 110 adrese eş zamanlı operasyon başlattı.

Operasyonda 57 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin adreslerdeki arama çalışmaları sürüyor.

Haklarında gözaltı kararı alınan şüphelilerden bazılarının çalıştıkları Borsa İstanbul'dan daha önce çıkarıldıkları, bir kısmının da "ByLock" kullanıcısı olduğu iddia edildi.

AA

Okunma Sayısı: 4769
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı