"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul’u kana bulamak istediler!

17 Haziran 2016, Cuma 23:37
İstanbul polisi, micro SD karttan yola çıkarak ormanlık alanda gömülü bomba düzeneği ve uzun namlulu silahlar ele geçirdi.

Gözaltına alınan terör örgütü mensubu 1 kişi tutuklandı. 

Bölücü terör örgütünün İstanbul’da sansasyonel bir eylem hazırlığında olduğu ihbarıyla hareket eden İstanbul emniyeti ve MİT, ortak operasyonla Fatih’te E.Ş. isimli 1 kişiyi yakaladı. Şahsın üzerinde bulunan mikro SD kartta yapılan incelemede muhtemel eylemlerde kullanılmak üzere bir takım silah, mühimmat ve bomba düzeneklerinin Kartal Aydos ormanlık alanına gömülü olarak saklandığı tespit edildi.

Söz konusu yerde yapılan kazıda 2 adet kalaşnikof uzun namlulu silah, bu silaha ait 2 adet şarjör, 1 adet uzi tabanca ve buna ait şarjör, çok sayıda mermi, 3 adet elektrikli fünye, bomba düzeneğinde kullanılmak üzere hazırlanmış bir cep telefonu, bomba düzeneğinde kullanılmak üzere bir saatli zamanlayıcı, bir adet uzaktan kumanda ve düzenek hazırlanmasında kullanılan kılavuz not ele geçirildi.

Bulunan malzemenin bölücü terör örgütünün Diyarbakır-Lice kırsalından İstanbul'a getirilmiş olabileceği tahmin ediliyor. 

Olayla ilgili yakalanan E.Ş., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Okunma Sayısı: 1781
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • tolstoy

    18.6.2016 00:06:38

    ne tutukluyorsun ki, misliyle muamele et

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı