"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''İstanbulumuz için çok güzel bir netice olacağını umut ediyorum''

31 Mart 2019, Pazar 11:14
Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. 'Millet ittifakı'nın İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu.

‘Millet ittifakı’nın İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, oyunu, Beylikdüzü Haldun Taner İlkokulu’nda kullandı. 

Eşi Dilek ve oğlu Mehmet Selim İmamoğlu ile birlikte oyunu kullananan İmamoğlu, daha sonra şunları söyledi:

“Hayırlı olsun. İstanbulumuz için çok güzel bir netice olacağını umut ediyorum. Tüm şehirlerimizin ve İstanbul’un 5 yıl boyunca güzel bir yönetimle buluşmasını umut ediyorum. Demokrasinin egemen olduğu, herkesin kucaklandığı, mutlu ve huzurlu olduğu şehirler dileğinde bulunuyorum. Yoğun bir katılım olsun, bir kişinin bile burnu kanamasın. Sağlıklık bir seçim günü yaşayalım."

NTV

Okunma Sayısı: 938
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı