"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzlanda'ya nota verilecek

10 Haziran 2019, Pazartesi 10:25
İzlanda'ya, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın saatlerce havalimanında bekletilmesi nedeniyle nota verileceği bildirildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun gelecek saatlerde İzlandalı yetkilileri arayacağı öğrenildi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'da bir havalimanında saatlerce bekletilmesi nedeniyle İzlanda'ya nota verileceği bildirildi.

Bekletmenin, sorunsuz geçiş için gerekli yazışmaların yapılmasına rağmen gerçekleştiği öğrenildi.

Ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İzlandalı mevkidaşını arayacak.

NE OLMUŞTU?

Konya'dan özel uçakla İzlanda'nın Keflavik Havalimanı'na gelen Milli Takım kafilesi, ülkeye girişleri sırasında yaklaşık 3 saat pasaport kontrolünde bekletilmişti.

Etiketler: İzlanda, nota
Okunma Sayısı: 2460
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    10.6.2019 13:49:57

    Bizim GÜMRÜK KAPILARIMIZDA TÜRKLERE YAPILAN EZIYETLERi unutamiyoruz. Pasaport memurlari bizim TC Pasaportlarini didik didik sayfa sayfa uzun uzadiya karsisinda aranan bir sucluya rastlamis gibi tavir takindigi günleri unutmadik. Hele hele Yesilköy Havaalanindan cikis muamelesinde 80li yillarda memurun kendi bilgisizliginden benim oturumumun tarzini tanimadiginda yarim saat beni bekletip arkamdaki ECNEBIYI öne alarak dört bes aile mensubuyla YAYLANA YAYLANA herbirine kendini kücük düsürerek Japon selami ile buyurun gecinler yapmasina BEN UTANDIM. Daha sonralari bizim kendi ülkemize Nufüs Kagidi ile giris cikis yapamazken AB üyelerine kimlik kartlariyla giris cikista nazik ve kolayci tavir ve bize KAHIR ve EZIYETleri unutmadik. Gel gör ki bugün bile TÜRKIYE den gelen DEVLET RICALINI bile TAHKIRANE ve TEZYIFANE karsilayan AVRUPAYA hala meftun hala muhibbane tavirlarin yeni bir karsiligi bu IZLANDA HAVAALANI TOKADI.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı