"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kağızman’da bir terörist silahıyla birlikte yakalandı

24 Haziran 2016, Cuma 10:45
Kars'ın Kağızman ilçesinde PKK terör örgütünün sığınaklarına Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait savaş uçaklarıyla operasyon düzenlendi. Operasyonlarda bir terörist sağ olarak ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kağızman ilçesinin Havayasor, Dibekkaya ve Çemçe bölgelerinde PKK terör örgütüne ait tespit edilen sığınaklara ve buralarda barınan 20-25 kişilik terörist gruba yönelik dün akşam saatlerinde Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait savaş uçaklarıyla harekat gerçekleştirildi. Teröristlere ait sığınaklar imha edilirken, karadan yürütülen operasyonlarda da 1 terörist silahıyla birlikte sağ olarak ele geçirildi. Bölgede operasyonlar ve arama- tarama faaliyetleri devam ediyor.

DHA

Etiketler: kars, kağızman, pkk
Okunma Sayısı: 1658
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı