"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamyonete asılı sırt çantası paniğe yol açtı

14 Ağustos 2015, Cuma 12:08
Okmeydanı'nda kamyonet arkasına asılan şüpheli sırt çantası, olay yerine 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçla gelen bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Okmeydanı Kaan Sokak'ta saat 08.00 sıralarında park halinde bulunan bir kamyonetin arkasına asılı siyah sırt çantasını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine zırhlı araçla olay yerine gelen polis, çantanın durumundan şüphelenerek söz konusu sokağa bomba imha uzmanı istedi. Bir süre sonra 'akrep' olarak tabir edilen iki zırhlı araçla sokağa gelen polisler, çelik yelekli olarak araçlardan inerek ellerindeki uzun namlulu silahlarla çevrede güvenlik önlemi aldı.

Zırhlı araçtan inen bomba imha uzmanı, şüpheli çantaya yaklaşarak üzerine fünye yerleştirdi. Yapılan "Kontrollü patlama" uyarılarının ardından patlatılan çantadan kıyafet çıktı. Polis, çanta içinden çıkanları kontrol ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1368
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı