"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karakola molotof kokteyli atan şüpleliler tutuklandı

29 Mart 2016, Salı 08:04
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde polis karakoluna molotof attığı gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Geçen cumartesi günü Ofis Mahallesi'nde bulunan Şehit Polis Nihat Karakoca Karakolu'na molotof kokteyli atıldı. Karakolun bahçesine düşen ve kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin eşkalini belirleyen polis ekipleri, Lokman A. ve Mehmet Şiyar K.'yı gözaltına aldı. 

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler, bugün adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcı'sına ifade verdikten sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli, 'Terör örgütüne üye olmak', 'terör örgütü propagandası yapmak' ve 'patlayıcı madde bulundurmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1436
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı