"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaşıkçı’nın cesedi nerede?

11 Şubat 2019, Pazartesi 17:54
CBS’e çıkıp Kaçıkçı cinayetiyle Veliaht’ın hiçbir ilgisinin olmadığını, sorumlu 11 kişiyi yakaladıklarını ve Suudi yasal sürecine güvenilmesi gerektiğini söyleyen Cubeyr, “Cesedi nerede” sorusunu “Bilmiyoruz” diye cevapladı.

New York Times gazetesinden bir Kaşıkçı çağrısı daha

Tenzili rütbeye uğramış Suudi bakan, Türkiye’yi de kanıtları vermemekle suçladı. “Cemal Kaşıkçı’nın cesedi nerede” sorusunu “Bilmiyoruz” diye yanıtlayınca sunucunun “Bilmiyoruz ile ne demek istiyorsunuz” tepkisini gösterdiği Suudi bakan şu karşılığı verdi; “Bilmiyoruz. Başsavcının bunu ortaya çıkarmaya çalıştığı söyleniyor. Türkiye’den kanıt istedik. Başsavcı kanıt sağlamaları için resmi ve yasal kanallar aracılığıyla Türkiye’den defalarca talepte bulundu. Hâlâ ellerinde olabilecek kanıtları yollamalarını bekliyoruz.” Sputnik’in haberine göre Brennan’ın “Türk hükümetini mi suçluyorsunuz” çıkışına “Hayır, bu suçu işleyen katilleri suçluyorum” yanıtını veren Cubeyr, “Ama katilleri gözaltına aldığınızı söylemiştiniz” hatırlatması üzerine “Evet” dedi. “Size cesedin nerede olduğunu söyleyemiyorlar mı” diye sorulunca “Hala soruşturuyoruz. Birkaç ihtimal var. Onlara cesedi ne yaptıklarını soruyoruz. Soruşturma devam ediyor, eninde sonunda hakikati bulmamızı bekliyorum” diye konuştu.

Etiketler: kaşıkçı
Okunma Sayısı: 846
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı