"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayyımın maaşına haciz geldi

25 Kasım 2015, Çarşamba 13:27
Kaynak Holding’e kayyım olarak atanan İmran Okumuş’un maaşına haciz geldi.

590 bin lira borcuna karşılık, Okumuş’un 105 bin liralık maaşının dörtte biri haczedilecek. 

İstanbul 1. İcra Müdürlüğü, Aykut Özboran’ın 590 bin liralık alacağına karşılık İmran Okumuş’un maaşına haciz kararı çıkardı. Karar, Okumuş’un görev yaptığı ilgili kuruma tebliğ edildi. 

Gönderilen tebligatta “Yukarıda kimlik bilgileri yazılı olan borçlunun iş bu borcu nedineniyle İcra İflas Kanunu’nun 83. Maddesi gereğince almakta olduğu kayyımlık ücretinin, maaşının 4/1’i ile borçluya ödenecek her türlü ücret, tazminat, yardım ve ikramiyelerin, döner sermaye ödenekleri ile diğer tüm ek ödeneklerinin tamamına borç bitinceye kadar haczine karar verilmiştir” denildi. 

Tebligatın devamında, “Adı geçenin maaş ve ücretinde değişiklik olması halinde ya da başka bir yere atanması veya görevine son verilmesi halinde bu durumun da derhal müdürlüğümüze bildirilmesi…” ifadelerine yer verildi. 

Okunma Sayısı: 2506
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı