"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kocaeli'de 157 kişi boğulmaktan kurtarıldı

20 Temmuz 2015, Pazartesi 12:21
Kocaeli sahillerinde Ramazan Bayramı tatilinde 157 kişi boğulmaktan kurtarıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekiplerinin bayram süresince görevlerini sürdürdüğü bildirildi.

KOSKEM ekiplerinin her gün 10.00-18.00 saatlerinde 8 sahil bölgesinde görev yaptığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Akıntı, dalga ve derinliğe karşı sık sık uyarılan ve gözetlenen vatandaşlara boğulma olaylarında anında müdahale edildi. KOSKEM, bayram haftasında boğulma tehlikesi geçiren Cebeci'de 79, Kumcağız'da 53, Sarısu'da 11, Bağırganlı'da 2, Karamürsel'de 2 ve Bayramoğlu'nda 10 vatandaşa müdahale etti. Sahillerde 157 kişi boğulmaktan kurtarıldı.

AA

Okunma Sayısı: 2231
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı