"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Köşk önünde silahla yaralama olayı ile ilgili başsavcılıktan açıklama

02 Kasım 2015, Pazartesi 16:58
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Huber Köşkü önünde bir şahsın silahla kendini yaralaması olayıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada saldırganın koruma polisinin silahını alarak kafasına ateş ettiğini belirtti. 

Öğle saatlerinde Tarabya’daki Huber Köşkü’nde meydana gelen olayla ilgili Başsavcılıktan yazılı açıklama geldi. Açıklamada, 12.50 sıralarında ticari taksi ile köşke gelen 20 yaşlarında bir erkek şahsın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söylediği kaydedildi. Görevlilerin bu kişiyi misafir girişine yönlendirdikleri ve buradaki görevlileri de dikkatli olmaları konusunda uyardıkları ifade edildi. 

Misafir girişindeki güvenlik görevlilerine ‘Beni Erdoğan ile görüştürün açın kapıları’ diye bağırmaya başlayan gencin sakin olması konusunda uyarıldığı kaydedilen açıklamada, “Şahsın sivil giyimli güvenlik görevlisinin boğazına sarılıp duvara yasladığı, bu kez de resmi güvenlik görevlilerinin olaya müdahale ettiği, şahsın resmi güvenlik görevlilerinin birinin belindeki silahı alarak havaya ateş ettiği, akabinde de kendi kafasına ateş ederek yaralandığı.” denildi.

Yaralanan gencin en yakın hastaneye kaldırıldığı ve tedavisinin devam ettiği aktarılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, nöbetçi savcının da olay yerine giderek inceleme yürüttüğü belirtildi. 

Okunma Sayısı: 2332
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı