"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MAZLUMDER: Paraşütle yardım insanlığı aşağılamaktır

04 Nisan 2024, Perşembe 01:25
İnsan Hakları Ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) Ankara Şubesi’den yapılan açıklamada, “Gökyüzünden indirilen yardımın milyonlarca insanın ihtiyacını karşılayamaması bir yana oluşan görüntü, Gazze halkını aşağılamakta, insan vicdanını bir kez daha sızlatmaktadır. Paraşütü açılmayan bazı yardım kolilerinin sebep olduğu ölüm ve yaralanmalar ise başlı başına bir trajedidir” denildi.

İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırımın devam ettiği vurgulanan açıklamada, bombaların, tank ve topların saçtığı ölüm yanında Gazze halkının, Refah Sınır Kapısının kapalı olması nedeniyle açlıkla, susuzlukla ve hastalıkla da mücadele etmek zorunda bırakıldığını, İsrail’in giden yardımların Gazze’ye ulaşmasını engellediği vurgulandı.

Ankara - Erhan Akkaya

 

Okunma Sayısı: 992
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa Torun

    4.4.2024 12:26:37

    Bir ülkenin sınır kapısı niye kapalı? Bu ülkeyi tanımış olan diğer ülkeler bunu sorgulamalı ve açtırmalı, biz bu ülke ile yardım değil ticaret de yapmak istiyoruz diyebilmeli.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı