"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis çoğunluğunu da aldılar

02 Nisan 2024, Salı 17:00
31 Mart seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisleri de CHP’nin eline geçmiş görünüyor.

İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, Belediye Meclisi’nde CHP’nin 184, AKP’nin 130, MHP’nin de 2 üyelik kazandığını açıkladı.

Ankara’da 16 ilçeyi kazanan CHP’de Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçim zaferi konuşmasında, “Bu sonuçlara göre Belediye Meclisi’nde çoğunluğu kazanıyoruz” dedi.

BBC Türkçe’nin haberine göre, 2019’da yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın adayları CHP’li Ekrem İmamoğlu İstanbul, Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. Ancak iki şehirde de Büyükşehir Belediye Meclislerinde Cumhur İttifakı çoğunluğu sağlamıştı.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 909
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı