"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mehmet Atalay'ın tedavisi sürüyor

13 Nisan 2015, Pazartesi 15:24
Kalp krizi geçiren eski Basın İlan Kurumu Genel Müdürü ve eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Atalay'ın sağlık durumunun iyiye gittiği, tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ersin Erek, yaptığı yazılı açıklamada, şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle 9 Nisan'da hastanelerine başvuran Mehmet Atalay'ın kalp krizi geçirdiğinin tespit edildiğini hatırlattı.

Atalay'ın, anjiyografi laboratuvarı ve acil serviste birer kez duran kalbinin elektroşokla çalıştırıldığını aktaran Erek, şunları kaydetti:

"Koroner anjiyografisinde, kalpteki 3 ana damardan ikisinin tamamen tıkalı olduğu, diğerinin ise kritik derecede darlık gösterdiği tespit edildi. Koroner anjiyografi sırasında kalp ritmi bloklandı ve geçici kalp piliyle müdahale edildi. Bu bulgular ışığında Atalay'ın 5 damarına koroner baypas uygulandı. Hastamızın durumu iyiye gitmektedir. Kalp cerrahisi yoğun bakım ünitesindeki tedavisi tamamlandı ve serviste hasta odasına alındı. Tedavisi devam ediyor."

Erek, ameliyat sonrası enfeksiyon gelişme riski nedeniyle Atalay'ın yanına ziyaretçi kabul edilmediğini ifade etti.

AA

Okunma Sayısı: 1520
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı