"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Menteş Askeri Kampı yanındaki denizde 5 hard disk bulundu

06 Ağustos 2016, Cumartesi 14:39
İzmir'in Urla ilçesindeki Menteş Askeri Kampı yakınında, zıpkınla av için dalış yapan balıkçılar, deniz altında 5 bilgisayar hard diski buldu. Dalgıçlar tarafından çıkartılan bellekler incelenmek üzere polise teslim edildi.

Urla Menteş Askeri kamp yakınlarında, zıpkınla balık avı için dalış yapan balıkçılar, deniz altında bilgisayar belleklerinin bulunduğunu fark etti. Bunun üzerine Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verildi. Sevk edilenr ekipler, çevre güvenliği alıp bölgeye kimsenin girmesine izin vermedi. Ardından Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar, denizde yaptıkları araştırma sonrası 5 bilgisayar hard diskini çıkardı. Bilgisayar hard diski incelenmek üzere Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Bulunan bilgisayar belleklerinin, Kara Harp Okulu öğrencilerinin de arazi eğitimlerini yaptığı Menteş Askeri Tesisleri ile ilgisinin bulunup bulunmadığının da araştırıldığı bildirildi. Darbe teşebbüsü gecesi, kampta bulunan 500 öğrenci İzmir'e gitmek üzere yola çıkmış ardından polislerce durdurulmuşlardı. Daha sonraki operasyonda okul komutanı tutuklanmıştı.

DHA

Etiketler: izmir, urla, hard disk
Okunma Sayısı: 1786
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı