"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Metin Feyzioğlu: Yargı yıkılırsa altında kalırız

25 Şubat 2020, Salı 20:13
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, "Yargı hepimizin, yıkılırsa altında kalırız. Çünkü yargı devletin taşıyıcı sütunudur." dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, geleceğe umutla bakılması gerektiğini belirterek, "Umutsuzluk yapmanın, yıkmanın kimseye bir faydası yok, bu millete bir faydası yok. On milyonlarca insan bizden umut istiyor, bizden çözüm istiyor. Biz de bunun için çalışmaya devam etmek zorundayız. Yargı hepimizin, yıkılırsa altında kalırız. Çünkü yargı devletin taşıyıcı sütunudur." dedi.

Feyzioğlu, yargının on yıllardır birikmiş çok sorunun olduğunu ve bunun bu günün ve dünün meselesi olmadığını belirterek, birikmiş bu sorunlar yumağını çözebilmek için çözüm odaklı yaklaşımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

İdeolojik yaklaşımlarla hiçbir sorunu çözemediklerini ve bundan sonra da çözemeyeceklerini anlatan Feyzioğlu, "Biz de eleştiriyoruz ama eleştirirken çözüm de üretiyoruz. Çünkü yıkması çok kolay ama yapmak dersek onun için daha büyük bir mücadele vermemiz, birbirimizi anlamamız ve birlikte çalışmamız gerekiyor." diye konuştu.

Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığının son yıllarda çok ciddi bir işbirliği içerisinde olduğunu vurgulayarak, bu yapıcı işbirliğinin sonuçlarından vatandaşlar, hakimler, savcılar ve avukatların yararlandığını kaydetti.

AA

Etiketler: Metin Feyzioğlu, yargı
Okunma Sayısı: 2027
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı