"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

OHAL’de bir KHK’lı daha vefat etti

28 Ocak 2018, Pazar 17:14
Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 2 kişi öldü.

Patlama sesinden ve dumandan etkilenen çok sayıda işçiye ise ayakta müdahale edildi. Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde kurulu bulunan havai fişek fabrikasında bugün saat 18.00 sıralarında patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. 55 kişinin çalıştığı fabrikanın kimyasal işlem yapılan bölümünde meydana gelen ve sebebi henüz be- lirlenemeyen patlamada, Muharrem Alkan (33) ve aynı yaştaki İlyas Ünlü vefat etti.

Patlama sesinden ve ardından ortaya çıkan dumandan etkilenen işçiler ise ambulansla Niğde Ömer Halis Demir Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. İşçilere ayakta müdahale edildi. Ölen 2 kişinin cenazeleri de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Vefat eden İlyas Ünlü’nün OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile kapatılan Niğde Sungurbey Koleji’nde memur olarak çalıştığı ve son çalıştığı havaî fişek fabrikasında vefat ettiği iddia edildi.

DHA

Etiketler: niğde, ohal, khk
Okunma Sayısı: 15178
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı