"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özgecan'ın ailesi: İdam çözüm değil

16 Şubat 2015, Pazartesi 16:19
Özgecan Aslan'ın bıçaklanıp yakılarak öldürülmesiyle yeniden gündeme gelen idam tartışmalarına Özgecan'ın babasından yorum geldi: İdam gelsin ama çözüm değil.

Mersin'de vahşice katledilen 20 yaiındaki Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan, caydırıcı olması için idam cezasının gelmesini istediğini ancak bunun çözüm olmayacağını söyledi. Her kişinin peşine bir jandarma takılamayacağını da ifade eden Aslan şöyle konuştu:

"Her insanın vicdanı kendi jandarması olacak. Kendini, nefsini birebir kontrol etmeyi bu insanların öğrenmesi gerekiyor. Bu insanlar, kimin kendilerine kötülük yaptırdığının farkında değil mi, bilmiyor mu? Kötülüğü insan yapmıyor, kötülüğü insanın içindeki o mahlûkat yaptırıyor. Güzel olanı seçelim, güzel olanı tercih edelim. Henüz barış varken güzel olana teslim olalım. Barışa teslim olursak çirkin olan hiçbir şey kalmaz."

Anne Songül Aslan ise, "Allah devlet ve milletimizden razı olsun. Çok büyük desteklerini gördük. Allah hepinizden razı olsun. Çok üzgünüm, yavrum gitti benim. Başka anne ve babaların canları acımasın. Adalet yerini bulsun. Hak ettiği cezayı çeksin. Benim kızımın kanı yerde kalmasın. Gereken cezayı bulsun, bu katliamı yapanlar idam edilsin" dedi.

Okunma Sayısı: 1420
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdurrahman KOÇAK

    16.2.2015 18:04:39

    İdam çözümdür.Az gelişmiş ülkelerde en iyi çözüm idamdır.Cahil insan için caydırıcıdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı