"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK yandaşları markete el yapımı patlayıcı attı

19 Kasım 2015, Perşembe 13:55
Mersin'de PKK yandaşları bir markete el yapımı patlayıcı attı. Market çalışanları ve müşterilerin yara almadığı olay anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, patlayıcıyı atanlar kısa sürede yakalandı.

Merkez Akdeniz İlçesi Kurdali Mahallesi Çiftçiler Caddesi'nde faaliyet gösteren bir markete dün akşam saatlerinde PKK yandaşı kar maskeli 2 kişi el yapımı patlayıcı atıp kaçtı. Patlayıcının atıldığını fark eden market çalışanları ve içerideki müşteriler kaçarak olaydan yara almadan kurtulurken, küçük çaplı yangın kısa sürede söndürüldü. 

Patlama sonrası marketin içinde maddi hasar meydana gelirken, olay yerine ulaşan polis ekipleri inceleme yaptı. İş yerinin güvenlik kamera görüntüleri inceleyen ve görgü tanıklarının verdiği bilgileri değerlendiren polis, patlayıcıyı İ.E. ve H.K.'nın attığını saptadı. Kısa sürede yakalanan şüphelilerden İ.E.'nin ayakkabılarının üzerinden çorap giydiği tespit edilirken, üzerinden eldiven ve kar maskesi çıktı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen PKK yandaşları mahkeme tarafından tutuklandı.

Öte yandan olay anı marketin güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde kar maskeli iki kişinin iş yerine gelip patlayıcıyı atması ve sonrasında market çalışanları ile müşterilerinin korku ve panik içerisinde kaçması yer alıyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1522
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı