"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

RTÜK başkanı, ''9. toplantı''da da seçilemedi!

17 Eylül 2015, Perşembe 13:42
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yaptığı 9. toplantı sonrasında da başkanını seçemedi.

Daha önce başkanlık seçimi için 8 kez bir araya gelen RTÜK üyeleri bugün 9. toplantıyı İstanbul’da gerçekleştirdi.

Üye Ali Fırtına başkanlığında yapılan toplantısı sonrası aday olan üyelerden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kontenjanı üyesi Esat Çıplak, AKP kontenjanı üyesi İlhan Yerlikaya ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) kontenjanı üyesi Ersin Öngel başkan olmak için yeterli 5 oyu alamadı. 

Üst kurul yeniden başkanlık seçimi gündemi ile 22 Eylül’de Ankara’da toplanacak. Üst Kurul'da AK Parti kontenjanından 4, CHP ve MHP kontenjanından 2, HDP kontenjanından 1 üye bulunuyor.

Okunma Sayısı: 1751
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı