"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sağlık Bakanlığı neden suskun?

30 Eylül 2018, Pazar 20:35
Kırklareli CHP İl Genel Meclisi Üyesi Gürcan Kırım ve CHP Kırıklareli Çevre Komisyonu, Kırıklareli’nde 2011-2018 yılları arasında görülen kanser vak’alarına ilişkin rapor hazırladı.

Rapor, geçtiğimiz hafta Trakya’ya giderek ‘Trakya’da tarımın sorunları ve çözüm teklifleri programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da sunuldu. Raporda, Trakya’da kanserin sebepleri, köylülerin artık üretim yapamaz hale geldiği, Ergene havzasındaki kirlilik ve daha birçok sorunu ele alıyor. Trakya için en büyük sorun haline gelen kanser vak’alarının yaşanmaması için de çözüm teklifleri sıralanırken Sağlık Bakanlığı’nın kanserojen kimyasallarla ilgili yaptığı çalışmaların neden açıklanmadığı da soruldu. Raporda ilk olarak Trakyalıların yüzde 90’ının kanser adayı olduğu vurgulandı. Ayrıca Trakya bölgesinin kalbi Ergene Nehri için de birçok araştırmaya yer verildi.

Okunma Sayısı: 2302
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı