"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şahin'den yeni mezun polislere: Amirleriniz dışında kimseden emir almayacaksınız

07 Eylül 2016, Çarşamba 13:14
Her biri farklı lisans programlarından mezun 611 üniversite mezunu genç, Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde gördükleri 8 aylık eğitimin ardından polis memuru olmaya hak kazandı.

Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezi Spor Salonunda bugün gerçekleştirilen törende mezun olan polis memurlarına hitaben konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Sizin hiyerarşik amirleriniz, mevzuatla size emir verme yetkisiyle yetkilendirilmiş amirleriniz dışında, hiç kimseden emir ve talimat almayacaksınız" dedi.

EMİR TALİMAT HATIRLATMASI

"Sizin hiyerarşik amirleriniz, mevzuatla size emir verme yetkisiyle yetkilendirilmiş amirleriniz dışında, hiç kimseden emir ve talimat olmayacaksınız" uyarısıyla konuşmasına başlayan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Bizler bu millete, bu devlete, bu ülkeye sadakatle ve bu ülkenin değerlerine ve tarihi birikimine sadakatle hizmet edeceğiz. Her bir vatandaşımız sizin için kardeşiniz, babanız, evladınız yakınlığındadır. Sizlerin adaletsizlik yapma hakkınız yok. Üzerine zorlayıcı gücünü kullandığınız insana bile polis bunu yapmak zorundaydı dedirtmeniz lazım. Ülkemiz sizlerin ve sizler gibi düşünen mesai arkadaşlarınız sayesinde bir daha 15 Temmuzları yaşayamayacak"diye konuştu.

DHA

Etiketler: vasip şahin
Okunma Sayısı: 1399
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı