"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sandık güvenliği için barolar görevde

31 Mayıs 2018, Perşembe
Aralarında İstanbul, Adana, Bursa, Ankara, Antalya, Şırnak, Batman, Şanlıurfa, Bingöl, Van Adıyaman, Muş, Kocaeli ve Diyarbakır gibi illerin baro başkanı ve yöneticileri seçim güvenliğini tartışmak üzere Diyarbakır’da toplandı.

Seçim güvenliği için alınacak önlemlerin tartışıldığı toplantıların ilki İstanbul’da yapıldı. Ankara’nın ardından Diyarbakır’da toplanan barolar, seçim günü ortak hareket etme kararı aldı. Barolar, ’Sensiz Olmaz Hareketi’ isimli gönüllü grubun hazırladığı ‘Her okula bir avukat’ projesine de katılmayı kararlaştırdı. Amerika’nın Sesi’nde yer alan habere göre Diyarbakır’daki toplantının açılış konuşmasını yapan Diyarbakır Baro Başkanı Ahmet Özmen, baroların güçlerini birleştirme kararı aldıklarını söyledi. Özmen, “Seçime seçim güvenliği serbest seçim hakkı eşit koşullarda propaganda, OHAL koşullarına dair tartışmalarla giriyoruz. 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler sırasında, tüm barolar güçlerimizi birleştirerek ortak bir çalışma zemini yaratma gayreti içerisine girdik ve Türkiye’deki baroların büyük çoğunluğu birlikte ortak bir çalışma yürüteceğimizi buradan paylaşmak istiyorum” dedi.

 

Okunma Sayısı: 1380
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı