"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Sarayda bir şeyleri unutmuş'

12 Haziran 2021, Cumartesi 22:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Neymiş, millet açmış. Aç olarak dolaşanları, buyurun siz doyuruverin” sözüne Kasımpaşalı hemşerileri de tepki gösterdi.

Halk Ekmek büfesinin önünde kuyrukta bekleyen bir vatandaş, “Zaman zaman ekmek alırken utanıyorum, ama hayat şartları utanmamayı öğretti” derken, bir başka vatandaş “O sarayda yaşadığı için neyin ne olduğunu bilmiyor fazla. Bir şeyleri unutmuş, değerlerini unutmuş gibi geliyor bana” diye konuştu. Başka bir vatandaş ise, “ Vallahi ne diyeyim? Milletin halini ilk defa böyle pazarlarda görecekler ki aç mı tok mu o zaman anlayacaklar. Yukarıdakilerin Allah’a çok şükür hepsi böyle (karnını gösteriyor). İşte bizimkini görüyorsunuz iki ekmek. 87 yaşında hanımla ben karnımızı doyuracağız diye uğraşıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin” ifadelerini kullandı.

Etiketler: saray
Okunma Sayısı: 3707
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı