"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sarıkamış şehitleri için vefa yürüyüşü

03 Ocak 2016, Pazar 14:59
1915 Aralık ayında Kars'ın Sarıkamış ilçesi Allah'u Ekber Dağları'nda donarak şehit düşen on binlerce Mehmetçik için gerçekleştirilen, 'Vefakar Gençlik Ecdadını Unutmayacak' anma yürüyüşü başladı.

Sarıkamış Ali Sofu köyü Allahu Ekber Şehitliği'nden başlayan yürüyüş Yukarı Sarıkamış Şehitliği tören alanında sona erecek.

Yürüyüşe Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AKP Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, Vali Günay Özdemir, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy ve çok sayıda vatandaş katılıyor.

Yürüyüş, Yukarı Sarıkamış Şehitliği tören alanında yapılacak etkinliklerle sona erecek.

Okunma Sayısı: 3229
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı