"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sarraf'tan 'Bedesten' açıklaması

24 Nisan 2015, Cuma 16:09
Tarihi Kapalıçarşı'da Sandal Bedesteninde tahliye edilen esnafın, 'tahliyenin arkasında o var dediği Rıza Sarraf iddialara ilişkin açıklama yaptı.

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonlarının odak nostası olarak gösterilen İranlı iş adamı Rıza Sarraf'ın sahibi olduğu Royal Holding'ten yapılan açıklamada, Sarraf'ın Kapalıçarşı'da yetişmiş biri olduğu vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sandal Bedesteni Koruma, Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği temsilcisi Murat Çetin’in mücadelelerine güç katmak amacı ile ismini hiç yoktan bu konuya dâhil etmesini ve kendisini haksız yere eleştirilere hedef olarak göstermesini de aynı şekilde üzüntü ile karşılamaktadır. Ne grup şirketlerimizin ne de şahsen Rıza Sarraf’ın Sandal Bedesteninin kiralanması dâhil kullanımı ile ilgili hiçbir girişimi bulunmamaktadır. Bu konu ile ilgili yapılan haberler tamamı ile asılsızdır.

Dernek Başkanı "arkasında o var" demişti

Sandal Bedesteni Koruma, Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği temsilcisi Murat Çetin, İhale aşamasında o denen kişi, Rıza Sarraf’ın adı defalarca geçti. Bedestenin kuzey kapısı ayaklı borsaya açıldığından ötürü kendisinin Kapalıçarşı’dan büyük yer kiralamak istediğini biliyorduk. Bundan ötürü buraya göz dikilmiştir. 80 esnaftan alınıp 1 kişiye verilmek isteniyor. Bunu da yapmışlardır ihale usulüyle. 80 esnafı mağdur edecek şekilde burayı 1 kişiye, ihaleyle çok fahiş fiyata çıkmayacak şekilde 860 bin liraya vermişlerdir” demişti. 

Okunma Sayısı: 2099
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı