"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçim yasaklarına rağmen AKP bayrakları sokaklardan kaldırılmadı

07 Haziran 2015, Pazar 15:38
Dün saat 18.00 itibariyle başlayan seçim yasaklarına rağmen Trabzon’da, cadde ve sokaklardaki siyasi parti bayrakları kaldırılmadı.

Seçim propaganda malzemelerini sokaklardan toplaması gereken yerel yönetim, bazı cadde ve sokaklardaki partilerin bez afişlerini görmezden geldi. Trabzon'da özellikle şehir merkezindeki bazı cadde ve sokaklarda muhalefet partilerinin bayraklarının toplanmasına rağmen, AKP’nin bayraklarına dokunulmaması dikkat çekti. Oy kullanma işleminin bitmesine saatler kala, şehrin birçok yerinde hâlâ AKP bayrakları asılı duruyor.

Türkiye, 25. dönem parlamentosunun üyelerini belirlemek üzere, bugün sandık başına gitti. 559 bin 96 seçmenin sandık başına gideceği Trabzon’da da oy kullanma işlemleri sürüyor. Şuana kadar olumsuz önemli bir olayın yaşanmadığı ilde, dün saat 18.00’de başlayan propaganda yasaklarına rağmen bazı cadde ve sokaklar AKP bayrakları indirilmedi. Şehir merkezindeki ana cadde ve sokaklarda muhalefet partilerinin bayrakları toplanırken, AKP’nin bayraklarına dokunulmadığı görüldü. Kunduracılar Sokağı, Moloz mevkii, Yavuz Selim (Tanjant) Bulvarı ve Tabakhane bölgesindeki aydınlatma direklerine asılan AKP bayrakları ile adayların dev afişlerinin yasağa rağmen kaldırılmadı. 

Ayrıca, AKP’nin Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant) üzerindeki seçim koordinasyon merkezinin önündeki parti bayrakları ile afişlerinin de kaldırılmaması dikkat çekti. 

Bu arada, ana arterler dışında bazı mahalle aralarında iktidar partisinin yanında diğer bazı siyasi parti bayraklarının da kaldırılmadığı görüldü.

Okunma Sayısı: 2340
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı