"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehir Tiyatroları Müdürlüğü'ne güreş hakemi atandı

05 Aralık 2014, Cuma 23:59
Belediyeden yapılan açıklamada, Şehir Tiyatroları Müdürlüğü görevini yürüten Salih Efiloğlu'nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na getirildiği belirtildi.

Açıklamada, Efiloğlu'nun yerine ise Kültür Müdürü Şevket Demirkaya'nın atandığı bildirildi.

Demirkaya'nın özgeçmişi

Sinop'ta 1956'da doğan Şevket Demirkaya, ilk, orta ve yüksek öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Uluslararası Güreş Hakemliği bulunan ve milli eğitim bünyesinde müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü yapan Demirkaya, değişik tarihlerde belediyenin Su Ürünleri Hali Müdür Yardımcılığı, Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürü, İETT Genel Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevinde de bulunan Demirkaya, 2012 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevine atandı.

Şehir Tiyatroları Müdürlüğü'ne getirilen Demirkaya, evli ve 3 çocuk babası.

Okunma Sayısı: 1768
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı