"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Selahattin Vatansever'i duâlarla andık

22 Ocak 2022, Cumartesi 21:00
Uzun yıllar gazetemizin arşiv sorumluluğunu üstlenen Selahattin Vatansever, vefatının birinci yılında dualarla anıldı.

22 Ocak 2021 tarihinde vefat eden Vatansever, 23 Ocak 2021'de istanbul’da Topkapı Mezarlığı’na defnedilmişti. 

Selahattin Vatansever, gençlik yıllarında tanıdığı Risale-i Nur'a sahip çıkmış ve bu uğurda cezaevine de girmişti. Uzun yıllar Yeni Asya'da çalışan Vatansever, son yıllarında gazetemizin arşiv bölümünde çalışıyordu. 

Mekanı Cennet olsun inşallah. Amin.

İstanbul - Seyhan Şentürk
Fotoğraf: Erhan Akkaya - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 1274
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Elif Vatansever

    22.1.2022 22:05:59

    Allah razı olsun tüm dua ve aminlere iştirak eden herkesten. Yetimliğimin 365. Günü doldu. BABAM... Karıncayı incitmeye imtina eden BABAM Çok kırılsa da susan BABAM Biz senden razı idik Sen de bizden razı ol. Hakkını helal et BABAM SALAH AD DİN Vuslata erdin ne mutlu sana Bütün acıların bitti elhamdulillah Ne Üsküp’te Türk Ne Öz vatanda Arnavut Göçmeni değilsin artık. Adın bile kalmadı Sadece MEVTA oldun RAHMETLİ oldun SALAH AD DİN olman değiştirmedi İsmin ünvanındı çünkü elhamdulillah... Şimdi Kavuştun en sevgiliye… İSLAM SANCAĞI ALTINDA MÜ’MİN ATALARIMIZ İLE BERABER PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLARAK, CENNET-İ ÂLÂ’DA EN GÜZEL ESMALARIN SAHİBİ YÜCE RABBİMİZİN HUZURUNA ÇIKMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN (EL-FATİHA)

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı