"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sınırdaki çatışma Kilis halkını tedirgin etti

06 Kasım 2015, Cuma 21:10
Kilis'in karşısındaki Suriye köylerinde IŞİD ile muhalif grupların oluşturduğu Fetih Ordusu arasında çatışma çıktı. Çatışmalar Türkiye sınırında tedirginliğe yol açtı.

Kilis'in Akıncılar Köyü karşısındaki Suriye köylerinde, IŞİD militanları ile muhalif gruplar arasında çatışma çıktı. Zaman zaman uçak seslerinin de duyulduğu bölgede, IŞİD militanlarıyla muhalifler birbirine roket ve havan atışı yapıyor. Çatışmalar sırasında ateşlenen silahlar ve patlama seslerinin duyulması Türkiye sınır hattında da tedirginliğe yol açtı. 

Sınıra birkaç kilometre mesafedeki Suriye'nin Soran, Savran, Karamezra ve Harcelli köylerinden yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görüldü. Halen aralıklarla devam eden çatışmalar nedeniyle güvenlik güçleri sınır hattında zırhlı araçlarla önlemlerini artırdı.

DHA

Okunma Sayısı: 1871
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı