"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ŞİRİNCE’YE KIYAMET GELMEDİ, AMA RİSALE-İ NUR GİTTİ

23 Aralık 2012, Pazar
Maya takvimine göre 21 Aralık 2012’de kıyametin kopacağına ve yeryüzünde kıyametten kurtulacak iki yerden biri olarak İzmir’in Selçuk ilçesinin Şirince Köyü olduğuna inananlar, bu küçük köyde toplanırken, dünyanın gözünün de bu beldeye çevrilmesine yolaçtı. DYP İzmir eski milletvekili Mehmet Özkan ve 5 üniversiteli genç de, Şirince’ye gelenlere Risale-i Nur ve Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerini tanıtan broşürler dağıttı.
Şirince’ye kıyamet gelmedi, ama Risale-i Nur gitti
Maya takvimine göre 21 Aralık 2012’de kıyametin kopacağına ve yeryüzünde kıyametten kurtulacak iki yerden biri olarak İzmir’in Selçuk ilçesinin Şirince Köyü olduğuna inananlar, bu küçük köyde toplanırken, dünyanın gözünün de bu beldeye çevrilmesine yolaçtı. Dünyanın dört bir yanından ve Türkiye’den Şirince’ye akın edenlerin önemli bir kısmı da bu inanca sahip kişilerin ve onların düzenleyeceği organizasyonları takip etmek isteyen meraklılardı. Bu meraklıların yanısıra, oraya gelenlere mesajlar iletmek isteyenler de vardı. DYP İzmir eski milletvekili Mehmet Özkan ve 5 üniversiteli genç de, Şirince’ye gelenlere Risale-i Nur ve Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerini tanıtan broşürler dağıttı. İngilizce, Almanca, Urduca, Rusça ve Türkçe basılı risaleleri ve broşürleri Şirince’nin misafirlerine dağıtan Mehmet Özkan, “Büyük ilgi gördük, dağıttığımız risaleler ve broşürleri alan İtalyan, Alman, Hindistan, Kore ve Amerikalı turistler ile Türklere Bediüzzaman’ın kıyamet ile ilgili orjinal görüşlerini anlattık. Hepsinin ilgisini çekti. Teşekkür ettiler. Tabiat Risalesi, Küçük Sözler, Münacaat gibi risaleleri hediye ettik. Anlattıklarımıza ve verdiğimiz kitaplara olan ilgileri görülmeye değerdi” dedi. 
Okunma Sayısı: 3108
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • seyfeddin kamil

    23.12.2012 00:00:00

    yaptıkları bu hizmetten dolayı sayın mehmet özkan’ı ve genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. biz de kendilerine teşekkür ederiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı